This is the dream, I´m living in the dream

Robert Peter Maximillian Williams föddes den 13 februari 1974 i stoke-on Trent, London.
Rob var den fjärde medlemmen i familjen Williams. Hans mamma, Jane hade redan en sju år gammal dotter med en ny pojkvän.
Jane och Peter, Roberts pappa skiljde sig när Rob bara var två år gammal. Pappan ville satsa på sin karriär i showbiz, och han var villig att offra hela sin familj för att följa sin dröm

Även om pappan stack, har Rob aldrig haft speciellt dålig relation till sin pappa. "Jag har haft en fantastisk tid tillsammans med min mamma och min syster, jag har aldrig saknat en pappa" är något han ofta säger.
Trots att han inte bodde tillsammans med pappan så brukade lille rob, som nu var fem år gammal" följa med Peter på turné. Pappan jobbade som komiker och hade det inte varit för pappans jobb hade Robbie kanske ldrig varit där han är idag. Pappan uppmuntrade inte Robbie speciellt mycket. Om de spelade kort tillsammans lät han honom inte vinna. Därför lärde sig lille rob att kämpa för det han ville.

Som liten sysslade han mycket med teater, men det var inget han ville avslöja för fotbollskompisarna. De gångerna han inte kunde vara med på matcher på grund av teater, skyllde han på att han måste träna. Istället stack han iväg och tragglade repliker. Han var också med i skolan teateruppsättning av "Oliver Twist" där han spelade Artful Dodger.

16vid-robbie-williams-431x300.jpg robbie4 image by Deels_2008


Skrivet av: Sara från Malmö

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0